مژگان کشانی

امروز افتخار داریم آهنگ زیبای "قاصدک" را با صدای گرم و دلنشین متین و امتاج به شما معرفی کنیم. این اثر هنری با همکاری بی‌نظیر از مژگان کشانی، نویسنده، شاعر و هنرمندی جوان، خلق شده است.


درباره: مژگان کشانی


مژگان کشانی یک نویسنده، شاعر، ترانه‌سرا و هنرمندی جوان است که تا کنون آثار متنوعی مانند کتاب، فیلم کوتاه و شعر را منتشر کرده است از همکاری های او با گروه های هنری متنوع از جمله گروه رادیکال نیز می‌توان نام برد.



نام اثر: قاصدک  

همکاری: مژگان کشانی  

خوانندگان: متین و امتاج


به گفته ی مژگان کشانی، تحلیل این موسیقی به شرح زیر می‌باشد :


موندم بازم تنها نمیدونم چجوری بکنم باش سر باز: آفریده هایی که سلامت کامل ندارند 

در بیشتر مواقع تنهایی رو انتخاب نکرده اند  بلکه جامعه  به دلیل فقر فرهنگی و تا آگاهی های خود نسبت به افراد دارای معلولیت آنها را از خود ترد کرده است.  

دیگه نمیتونم بیارم دووم هر لحظه به فکر اینم میشن ثانیه هام حروم : دیگه نمیتونم سکوت کنم در برابر خدایا شکرت هایی که بخاطر حضورم توی  اجتماع می‌شنوم در برابر نکته‌ای سنگین و پر از ترحمی که بعضی موقع ها نگاها توی گوشم زنگ میزنن نکنه تو از فضا اومدی. من از افکاری رنج میبرم که درونش نوشته شده کسی که از وسایل توانبخشی استفاده میکنن حق ندارن برای داشتن زندگی مستقل و زندگی کردن رویاهاشون تلاش کنند

و باید لحظه هارو حدر گذشتن بکنن چون مثل یه برجی میمونند که ستونش لغزنده است.

باد برد همه رویاهای منو  مثل قاصدک قصه که بهش گفتم نرو : من ((افراد دارای معلولیت ))جلوی چشم کره  نماد  لغزنده ترین درختم به سبکی قاصدک که تنها با یک باد به ناکجا آباد فرستاده میشه و با شکست مواجهه میشه.

میچسبوندیش به تن من تنو : شاید  توان یابان  عضوی از بدنشون  به اختلال خورد باشد ولی با جسارت بیشتری موفق میشود. یک فرد دارای معلولیت آنقدر می‌تونه موفق باشه که با یک پای مصنوعی. کوه نوردی کنه یا جسارت شرکت در مسابقات دو با ویلچر شرکت کنه.

باد مزاحم : کلمات رفتار نگاه ها و برخورد هابی که مانع ها و چالش ها رو با پتکی که از کلمات نمیتونی نمیشه و نمیخوای ساخته شده خوردت می‌کنه.

از ما بهترون: کسی که بدون در نظر گرفتن توانایی هات  و افکار درونت مقابلت گارد میگیره.

فکر نمیکردم بشه دور : دوستی و همدلی بین جامعه ای که افراد دارای معلولیت قشری از همون جامعه است انقد کم رنگ بشه. 

میومدش حیفم: حیفه که  با زبونی که می‌تونی مطالبه گری کنی بگی نمیتونی با نگاهی که میتونی امید ببخشی ترحم تزریق کنی.

ساقی بریز بد جوری تشنم :  دوست دارم از جامعه ای که  روی خمیر دندونو پفک و ماست و عطر ادکلن رو بیشتر از فرهنگ سازی فقر های اجتماعی خودش  تبلیغ می‌کنه دور بشم. 

قول میدم باشه  آخریش امشب : قول می‌دونم جوری بتونم جوری بشه که  ثابت کنم دنیای استعداد ها و استقلال ما افراد داری معلولیت  پشت دیوار خواستنمون و تلاش کردنمون  خوابیده 

ولی  گروه  کشوری توان یابان همدل اینجاست که شعارزندگی همیشه با یک قدم خارج از منطقه ی راحتی تو(( افرادی که در سلامت کامل نیستند)) شروع میشه.


در آهنگ "قاصدک"، قاصدک نمادی ظریف و تأثیرگذار از فرد دارای معلولیت است. این انتخاب نمادین بسیار هوشمندانه است، زیرا قاصدک علی رغم ظاهر شکننده‌اش، قدرت حرکت و پیام‌رسانی دارد - درست مانند افراد دارای معلولیت که با وجود محدودیت‌های فیزیکی، قادرند پیام‌های قدرتمندی به جامعه منتقل کنند.


قاصدک در این اثر، نماد امید و تداوم زندگی است؛ موجودی که با وجود ظرافت و آسیب‌پذیری، مسیرهای طولانی را طی می‌کند و پیام‌آور عشق و زندگی می‌شود. این تصویرسازی استعاره‌ای قدرتمند از توانایی‌های پنهان افراد دارای معلولیت است که اغلب از نگاه جامعه پنهان می‌ماند.


مژگان کشانی با این ترانه، نگاهی متفاوت به مفهوم معلولیت ارائه می‌دهد؛ نگاهی که بر توانایی‌ها تمرکز دارد، نه محدودیت‌ها. خوانش احساسی متین و امتاج نیز به این پیام عمق بیشتری بخشیده و شنونده را دعوت می‌کند تا فراتر از ظواهر را ببیند و قدرت درونی را کشف کند.


این اثر یادآوری می‌کند که هر انسانی، فارغ از شرایط جسمی، قادر است پیام‌آور زیبایی، عشق و امید باشد - درست مانند قاصدکی که با وجود بدن کوچک و ظریفش، بذرهای امید را در سراسر طبیعت پراکنده می‌سازد.


امیدواریم از شنیدن آهنگ "قاصدک" لذت ببرید و با به اشتراک‌گذاری آن، ما را در معرفی آثار هنرمندان ارزشمند کشورمان همراهی کنید. نظرات و دیدگاه‌های خود درباره این اثر را با ما در میان بگذارید.